by pjp » 31 Jul 2014, 11:07
Kde se kontroluje čas od-do ? Pokud mám dobu letu zadat jako interval, tak to nějak nechápu ...
Ten gpx soubor není až tak nutný, zjistil jsem že Locus je na správu bodů zájmu lepší aten umí x formátu, jen jak jsem to zkoumal, tak jsem koukal že kml neumí export nadmořské výšky, tak proto. Jinak je mě to jedno.
S tou viditelností jsem spíš přemýšlel, že to udělat formou "přípony" u jména adresáře (jednotlivé body opravdu nemaj smysl) a to tak, že by tou "příponou" bylo číslo a jak by rozlišení bylo menší jak toto číslo, tak by se tento adresář a jeho obsah (včetně případných podadresářů) ignoroval, bylo by to jednoduch pro algoritmus a přehledné, si myslím ...
No, že tam není přímý přístup k navigačním bodům, že je třeba kliknout na čtvereček s aktuálním bodem a pak tam překlikávat, kam je třeba, kde když je navolený jako aktivní navigační bod letiště je docela dost ".." než se někam člověk dostane pro zamýšlenou činnost, tak prostě jen přidát do menu "navigate" nějakou položku (WPT ?), kdy by to prostě skočilo přímo do rootu těchto bodu.
UTF8 mě nenapadlo, moje blbost ... a o těch dvou prstech to samé ...
Pavel